tiistai 23. huhtikuuta 2013

Becca Fitzpatrick: Langennut enkeli

Hyvää kirjan ja ruusun päivää! Minä juhlistin päivää lukemalla loppuun sunnuntaina aloittamani Langennut enkeli kirjan. Tartuin tähän kirjaan sen takia, että enkelistä kertova kirja kiinnosti, vaikka aluksi epäilin tämän olevan jokin Houkutus kopio. Ainakin kirjan takakannesta sai ihan sellaisen kuvan.

Biologian tunnilla päätetään muuttaa istumajärjestystä ja Nora Grey saa uudeksi parikseen salaperäisen Patchin. Pian sen jälkeen Norasta alkaa tuntua, että  hän törmää Patchiin joka paikassa. Patch ei ole kuitenkaan Noran ainoa ihailija. Nora nimittäin tutustuu Eliotiin ja tämän kaveriin Julesiin. Eliot vaikuttaa heti ihastuneen Noraan ja pyytää tätä koko ajan ulos kanssaan. Kaiken lisäksi Noralla on tunne, että joku haluaa tehdä hänelle jotain pahaa.

Langennut enkeli ei ollut mitenkään tylsä kirja, mutta jokin siinä ei oikein iskenyt. Kirja ei oikein herättänyt tunteita. Nora oli hiukan tylsä hahmo ja en oikein pitänyt Patchistakaan. Hän oli liian etäinen ja komenteleva. Eliotia inhosin alusta asti. Hän oli liian mielistelevä ja tuntui ettei tuolla tyypillä ole puhtaat jauhot pussissa. Kirjassa oli aika paljon tapahtumia ja se ehkä sai aikaan sen, että vaikka kirjan henkilöistä ei pahemmin saanut otetta, kirjan luki silti melko nopeasti. Osaltaan asiaan vaikutti varmasti myös se, että kirjassa oli valtavasti arvoituksia joihin halusi saada vastauksen.

Langennut enkeli oli vauhdikas kirja joka myös parani loppua kohti, kun kaikki arvoitukset alkoivat ratketa. Siitä huolimatta kirja jätti hiukan kylmäksi. Ehkä annan kuitenkin sarjan seuraavalle osalle mahdollisuuden.
Arvosana: 3/5

Becca Fitzpatrick: Langennut enkeli
Englanninkielinen alkuteos: Hush, Hush
Langennut enkeli #1
WSOY 2009
299 s.

30Koetus tilanne: 11 123 / 30 000

1 kommentti:

  1. Minulle ei jäänyt tästä kirjasta juuri mitään mieleen. Muistan vain, että se oli melkoisen tylsä, välillä asiat eivät oikein käyneet järkeen ja Patch oli ärsyttävä. Kakkososassa alkoi sitten alamäki.

    VastaaPoista